Daklekkage repareren of nieuwe dakpannen leggen in Maastricht en omstreken

Neem contact met ons op

Op deze pagina vindt u alle verschillende diensten die wij bij Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV in Maastricht aanbieden met betrekking tot dakdekking.

Pannendaken

Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV in Maastricht is uw specialist in pannendaken. Deze dakbedekking is met name geschikt voor hellende daken. Hierbij brengen wij een latwerk aan, waar de dakpannen vervolgens op rusten. Pannendaken zijn waterdicht en windvast. 

Leien daken

Een andere dienst van Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV is het leggen van leien daken. Al eeuwenlang worden leien gebruikt als dakbedekking. Een leien dak is windvast en duurzaam. Er bestaan twee soorten leien: natuurleien en kunstleien. Natuurlei bestaat volledig uit natuursteen. Kunstleien worden gemaakt van vezelcement. Beide zijn zowel in vierkante als in rechthoekige vorm verkrijgbaar. De hoeken kunnen recht of afgerond zijn. Natuurleien hebben de kleur en het reliëf van natuursteen. Per steensoort varieert dit van grijs tot blauw, bruin, groen en antraciet. Kunstleien zijn verkrijgbaar in diverse grijs- en bruintinten, maar ook rode en bruine varianten behoren tot de mogelijkheden.

Lood- en zinkwerk

Lood- of zinkwerk kan uitstekend vocht tegenhouden, waardoor het een onontbeerlijk onderdeel van een dak is. Daarnaast heeft het lood- en zinkwerk weinig onderhoud nodig en is het erg duurzaam. Om lekkages te voorkomen is het echter goed om het lood- en zinkwerk regelmatig te controleren.

Bitumen

Bij Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV in Maastricht maken wij ook gebruik van bitumen. Dit type dakbedekking wordt vooral gebruikt bij platte daken. Bitumen dakbedekking is zeer sterk en waterdicht. 

Dakgoten

Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV in Maastricht kan ook dakgoten voor u aanleggen. Een dakgoot is een constructie die het regen- en smeltwater opvangt en vervolgens naar een geschikte plaats leidt, zoals een riolering of regenton.

Renovatie en restauratie

Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV kan u ook helpen met de renovatie of restauratie van uw dak. Het dak is een kwetsbaar gedeelte van uw woning en moet daarom om de zoveel tijd gerestaureerd worden. Controleer de status van uw dak dan ook regelmatig of vraag hiervoor advies aan een van onze medewerkers.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwe woning of wilt u een geheel nieuw dak? Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV kan dit volledig voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Dakkapellen en dakramen

Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV werkt met een eigen hoogwerker en kraanwagen en kan ook helpen met uw dakkapellen en dakramen. Vraag de experts van Dakdekkersbedrijf H. Aerts & Zn. BV naar de mogelijkheden.